o nisi tagata ua gau, o nisi tagata ua leiloa oka o le 200 miliona

I le avea ai o se faioloa mai fafo o loʻo i pisinisi mo le tele o tausaga, o Liu Xiangyang ua faʻasalalau solo oloa mai le sili atu ma le 10 fusipaʻu faʻapitoa, e pei o lavalava i Zhengzhou, turisi faaleaganuu i Kaifeng, ma Ru porcelain i Ruzhou, i maketi i fafo.E faitau selau miliona, ae o se faʻamaʻi na amata i le amataga o le 2020 ua faʻaumatia faʻafuaseʻi le pisinisi o fefaʻatauaiga i fafo.

molia

O faigata o le alamanuia ma le paʻu o le faʻatinoga a le kamupani i se tasi taimi na fememeaʻi ma fenumiai ai Liu Xiangyang, ae o lenei, ua maua e ia ma lana 'au se auala fou, o loʻo taumafai e foia nisi o "tiga" autu i fefaʻatauaiga i fafo e ala i le faʻavae fou " falegaosi masini”.

Ioe, e le gata ia Liu Xiangyang o loʻo suia tagata fefaʻatauaʻiga mai fafo.O le mea moni, o le tele o pisinisi fefaʻatauaʻiga mai fafo o loʻo i luma o fefaʻatauaʻiga i fafo mo se taimi umi i le Upper Delta ma Pearl River Delta o loʻo faʻavavevaveina le saoasaoa o suiga.

Faigata

Shiling Town i le Itumalo o Huadu, Guangzhou ua lauiloa o le "Leather Capital".E 8,000 pe 9,000 tagata gaosi oloa pa'u i totonu o le taulaga, o le tele oi latou e fai pisinisi i fafo.Ae ui i lea, o se faʻamaʻi fou o le pale na mafua ai O le faʻatau atu o le tele o pisinisi i fafo o fefaʻatauaʻiga o oloa paʻu ua faʻalavelaveina, o fefaʻatauaʻiga i fafo ua paʻu tele, ma o le suʻesuʻega o taimi ua tuanaʻi ua avea ma avega mamafa i totonu o le faleteuoloa.O nisi o pisinisi sa i ai muamua le 1,500 tagata faigaluega, ae ona o le paʻu tele o poloaiga, na tatau ai ona faʻamalolo i le 200 tagata.

O se vaaiga faapena na tupu foi i Wenzhou, Zhejiang.O nisi o fefaʻatauaʻiga i fafo ma kamupani seevae OEM na feagai foi ma faʻalavelave e pei o le tapunia ma le gaumativa ona o le aʻafiaga o le siosiomaga faʻavaomalo ma le faʻamaʻi.

I le toe manatuaina o le aafiaga o le faʻamaʻi i luga o pisinisi i fafo i tausaga talu ai nei, na taʻua ai e Liu Xiangyang o le tau o le logistics, "mai le uluai 3,000 US tala i le container, ua siitia i le sili atu i le 20,000 US tala."O le mea e sili atu ona leaga, o le faigata ona faʻateleina tagata fou mai fafo, ma o loʻo faʻaauau pea ona toʻilalo le Aufaipisinisi tuai, lea na iʻu ai i le faʻaitiitia o pisinisi tau fefaʻatauaʻiga i fafo.

Fai mai le sooupu a le Matagaluega o Pisinisi, Shu Jueting, o nisi o pisinisi mai fafo o loʻo aʻafia i le faʻamaʻi ma o loʻo feagai ma faʻafitauli faʻapitoa e pei o le taofia o le gaosiga ma le faʻagaioiga ma le le lelei o felauaiga ma felauaiga.I le taimi lava e tasi, o faʻafitauli e pei o le siʻitia o tau o mea mataʻutia, le lelei o felauaiga i luga o tuaoi, ma le faʻaogaina o fagu fagu e leʻi faʻaitiitia faʻavae, ma pisinisi pisinisi mai fafo, aemaise lava pisinisi laiti ma feololo, o loʻo feagai ma le sili atu le mamafa o galuega.

Xia Chun ma Luo Weihan, o le tamaoaiga sili o Yinke Holdings, na tusia foi se tusiga i le Yicai.com, ma faailoa mai ai i lalo o le aafiaga o le faamai, o le lalolagi alamanuia filifili ma sapalai filifili ua fuafuaina ma le faaeteete ma fausia e tagata mo le tele o tausaga. aemaise maaleale.O pisinisi tau fefa'ataua'iga i fafo, aemaise lava pisinisi laiti ma feololo e taula'i atu i alamanuia tau-maualalo, e sili atu ona ma'ale'ale, ma so'o se fa'ate'ia e foliga mai e la'ititi e ono o'o mai ai se fa'alavelave mata'utia ia i latou.I le tulaga lavelave o le tulaga i totonu o le atunuu ma faava o malo, o le manuia o pisinisi mai fafo e mamao ese.

O le mea lea, ina ua faʻasalalau faʻamaumauga a Saina mo le afa muamua o le 2022 i le aso 13 o Iulai, na iloa ai e Liu Xiangyang e ui lava o le aofaʻiga o le faʻaulufale mai ma le auina atu o oloa a Saina i le afa muamua o le 2022 o le 19.8 miliona yuan, i le tausaga. -tausaga siitaga o le 9.4%, ae o le tele o le siitaga e saofagā i le malosi ma le tele o oloa.Aemaise lava, i pisinisi tau fefa'ataua'iga i fafo o pisinisi laiti ma feololo, e ui o lo'o toe fa'aleleia nisi pisinisi, ae o lo'o i ai pea le tele o pisinisi laiti ma feololo i fafo o lo'o tauivi i le tulaga pagatia.

O fa’amaumauga lata mai a le Ofisa Sili o Tiute o lo’o fa’ailoa mai ai, mai ia Ianuari e o’o ia Iuni o le tausaga nei, na pa’u’u ai poloaiga tau fefa’ataua’iga i fafo i pisinisi o oloa fa’atau e aofia ai mea faigaluega a le aiga ma telefoni feavea’i.Faatasi ai ma i latou, o mea faigaluega a le fale na paʻu i le 7.7% i lea tausaga ma lea tausaga, ma telefoni feaveaʻi na paʻu i le 10.9% i lea tausaga ma lea tausaga.

I totonu o le maketi o oloa laiti i Yiwu, Zhejiang, lea e masani ona auina atu i fafo o oloa laiti, na lipotia mai foi e nisi o kamupani fefaʻatauaʻiga i fafo o le tele o le le mautonu na mafua mai i faʻamaʻi faifaipea na mafua ai le leiloa o le tele o poloaiga, ma o nisi kamupani na fuafua e tapunia.

Fa'ailoga tiga

“O oloa a Saina, i le vaai a le aufaipisinisi mai fafo, e sili ona fiafia i le ‘tau-lelei’.Fai mai Liu Jiangong (igoa igoa), le paaga a Liu Xiangyang, o le taunuuga, o le a faatusatusa foi e le au faipisinisi mai fafo e faatau oloa i Saina ia tau i soo se mea.Va'ai po'o ai e sili ona taugofie le tau.E te sii maia le 30, na te sii maia le 20, pe oo foi i le 15. A uma le tau, a fuafua e le faipisinisi mai fafo, e oo lava i le tau o mea mata e le lava, e faapefea la ona gaosia?E le gata latou te fiafia i le "tau-lelei", ae latou te popole foi i le leaga.Ina ia aloese mai le faaseseina, o le a latou auina atu tagata pe faatuatuaina se isi vaega e "squat" i le faleaoga..

O le mea lea e faigata ai ona maua le faʻatuatuaga i le va o le aufaipisinisi mai fafo ma fale gaosi oloa.Ua popole le aufaipisinisi mai fafo i le tulaga lelei o oloa.O nisi fale gaosi oloa, ina ia mafai ona maua ni oka, o le a "teuteu ma ofuina".Faatautau i totonu o se fale faigaluega e foliga tele atu.

Fai mai Liu Xiangyang, pe a faia e "tagata mai fafo" ni fesili e uiga i le faatauina mai o oloa, o le a latou fesili e uiga i faleoloa uma e mafai ona latou iloa ma faʻatau solo.Ua avea ma tupe leaga e tuliesea ai tupe lelei, ma e oʻo lava i tagata fai pisinisi mai fafo e lagona e "le faʻatuatuaina maualalo".O le tau ua leva ona maualalo, ma afai o loʻo i ai se tupe mama, e mafai ona faia pe a le mafai e metotia suʻega o loʻo i ai nei ona iloa.Fa'aitiitia.

O le iʻuga, o nisi tagata fai pisinisi mai fafo e le mautonu na mafaufau i le "squatting factory", ae e le mafai ona mataala i le 24 itula i le aso, ma i le taimi lava e tasi, e le mafai ona malamalama saʻo le fua o mea sese o oloa.

“O le mea sa masani ona fai e matou (pisinisi faapisinisi) i aso ua mavae o le tapeina lea o le oloa po o le fesootai tuusao ma le tagata faatau, faaitiitia le tau, ma totogi itiiti,” o le tala lea a Liu Jiangong.E iai foi nisi falegaosi mea e na ona nana.Afai e leaga, afai e te le taʻuina atu ia te ia (faipisinisi mai fafo) e mafai ona ia faʻaaogaina e aunoa ma se faʻafitauli, o le a tatou (aufaʻatau pisinisi) o le a sosola ese mai le faʻalavelave."O le auala lea e masani ona faʻaaogaina i gaosiga masani."

O le iʻuga, ua atili fefefe ai le aufaipisinisi mai fafo e talitonuina fale gaosimea.

Na iloa e Liu Xiangyang e faapea, ina ua maeʻa se taamilosaga mataʻutia, o le auala e maua ai le faʻatuatuaina ma faʻatuatuaina ua avea ma faʻalavelave sili i pisinisi tau fefaʻatauaʻiga i fafo.O asiasiga i luga ole laiga ma asiasiga ile falegaosimea ua toetoe lava avea ma laasaga e le maalofia mo tagata faipisinisi mai fafo e faʻatau i Saina.

Peita'i, o le fa'ama'i lea na amata mai i le amataga o le 2020 ua mafua ai lenei ituaiga mafutaga fa'apisinisi e va'aia le talitonu e faigata ona ausia.

O Liu Xiangyang, o ia lea e masani ona auai i fefaʻatauaiga i fafo, na vave ona iloa o le afa na mafua mai i le pepe na mafua mai i le faʻamaʻi na mafua ai ona gau - o se poloaiga e tusa ma le 200 miliona tala Amerika na lafoina;Ua fa'aleaogaina fo'i fuafuaga fa'atau ona o le fa'ama'i.

"Afai e mafai ona maeʻa le poloaiga i lena taimi, e mautinoa lava o le a maua se tupe mama o le sefulu miliona yuan."Na taua e Liu Xiangyang e fa’apea, mo lenei poloaiga, ua silia i le afa tausaga o latou fesootai ma le isi itu, ma ua tele fo’i taimi ua lele ai le isi vaega i Saina., Faatasi ai ma Liu Xiangyang ma isi, na latou o atu i le falegaosimea e asiasia le falegaosimea i le tele o taimi.Mulimuli ane, na sainia e itu e lua se maliliega i le faaiuga o le 2019.

O le fa'atonuga muamua e fa'ata'ita'i ai le fa'agasologa o le kilia o le tiute na vave ona tu'uina atu, ma le aofa'i o le selau afe tala.O le isi, e tusa ai ma le fuafuaga, o le a auina atu e le atunuu tagata e squat i totonu o le fale gaosi oloa e faʻafetaui le gaosiga o poloaiga mulimuli ane.Se'i mate mai, ua o'o mai le fa'ama'i.

Afai e le mafai ona e vaʻaia le oʻo mai o mea mataʻutia i ou lava mata, ma e le mafai ona e vaʻai i le gaosiga o le faʻatonuga i ou lava mata, e sili atu le le faʻatau e le isi vaega.Mai le amataga o le 2020 ia Iulai 2022, o le poloaiga na toe tolopoina.

E oo mai i le taimi nei, e oo lava ia Liu Xiangyang e leʻi mafai ona faʻamaonia pe o le a faʻaauau pea e le isi itu le faʻatonuina o le toeitiiti 200 miliona tala Amerika.

“E manaia pe ana iai se falegaosimea e mafai ona nonofo ai le aufaipisinisi mai fafo i totonu o le ofisa ma 'squat se falegaosimea' luga o le initaneti."Na mafaufau i ai Liu Xiangyang, ma amata ona fesili solo, ma le manaʻo e aveese le tulaga pagatia o loʻo i ai nei o fefaʻatauaiga i fafo.O le mea na ia mafaufau i ai o le auala Ina ia maua atili le faʻatuatuaga a le aufaipisinisi mai fafo, faʻaleleia fefaʻatauaʻiga masani i fafo, ma suia fale gaosi masani i "gaosimea numera".

O le mea lea, o Liu Xiangyang ma Liu Jiangong, o loʻo suʻesuʻeina faleoloa numera mo le 10 tausaga, na o mai faʻatasi ma faʻavae faʻatasi le Yellow River Cloud Cable Smart Technology Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Yellow River Cloud Cable"), ma faʻaaogaina. o le "mea lilo" e suʻesuʻe le suiga o fefaʻatauaiga i fafo uaea eletise.lima”.

Suiga

Fai mai Liu Xiangyang, i fefaʻatauaʻiga masani i fafo, e lua auala e maua ai tagata faʻatau, luga o le initaneti, e ala i faʻasalalauga e pei o Ali International, tuusao, e ala i tufatufa mai fafo, ae mo fefaʻatauaiga o poloaiga, o auala uma e lua e mafai ona faʻaalia oloa i luga ole laiga.E le mafai ona fa'aalia i tagata fa'atau.

Ae ui i lea, mo le Yellow River Cloud Cable, e le gata ina tatalaina le fale gaosi numera i tagata faʻatau i le taimi moni, ae faʻaalia foi le taimi moni o faʻamatalaga o le sili atu i le 100 nodes i le faagasologa o le gaosiga o le uaea, o le a le faʻamatalaga, meafaitino ma mea mata. fa'aoga, ma le taimi e tatau ai ona fa'aoga meafaigaluega.Fa'agaioiga ma le tausiga, o le a le umi se'ia mae'a le fa'atonuga, e mafai ona fa'aalia i le taimi moni e ala i le komepiuta.

“I aso ua mavae, sa tatau ona o atu le aufaipisinisi mai fafo i le mafutaga faaleaoaoga e vaai ai faamaumauga.I le taimi nei, pe a latou kiina le komepiuta, e mafai ona latou vaʻai i faʻamaumauga moni a matou masini taʻitasi.Na faʻaaogaina e Liu Jiangong se faʻataʻitaʻiga manino e fai mai ai i le taimi nei, o tagata faʻatau e vaʻai O le gaosiga o le gaosiga o se oloa e pei o le taamilosaga o le olaga o se tagata.Mai le fanau mai o le tamaititi i le atinaʻeina ma le tuputupu aʻe, e mafai ona vaʻaia i se tepa: amata mai i se faaputuga kopa, o le amataga ma le faʻapipiʻiina o lenei faaputuga, ona oʻo atu lea i vaega tutusa pe a uma node taʻitasi.O faʻamaumauga o gaosiga, faʻasologa, faʻapea foʻi ma ata vitio ma ata, e mafai e tagata faʻatau ona vaʻai i le taimi moni e ala i le komepiuta komepiuta."Tusa lava pe o se oloa maualalo, e mafai ona toesea i tua, o le soʻotaga na mafua ai, pe o le vevela o meafaigaluega, poʻo le faʻaogaina faasolitulafono a le aufaigaluega, poʻo mea e le faʻamaonia e latou lava."

O le tasi pito e feso'ota'i i fale gaosi atamai, ae o le isi pito e atia'e ai fefa'ataua'iga numera.Na taʻua e Liu Xiangyang o la latou fausaga fou e sili atu nai lo le 10 e faʻaogaina e le tagata lava ia ma OEM fale gaosi oloa, o se suʻesuʻega atoa ma suʻesuʻega faiga, se faʻatonuga lelei atoatoa, ma se faʻaogaina atoa o le IoT traceability system.O le mea lea, e ui ina na o luga ole initaneti mo le sili atu ma le masina, ae ua tosina atu ai le aufaipisinisi mai fafo.O nisi foi o tagata faatau tuai ua tele tausaga o galulue soosootauau ma ua faaalia foi lo latou faamoemoe e galulue faatasi."I le taimi nei, o le aofaʻi o suʻesuʻega ua oʻo atu i le 100 miliona tala Amerika."Na taʻu atu e Liu Xiangyang i le Yicai.com.

Ae ui i lea, na ioeina foi e Liu Jiangong o latou faiga faʻainitaneti faʻainitaneti e faʻavae i luga o faleoloa numera o loʻo "maualuga ma maualalo", "O nisi o uo na faʻalatalata mai ia te aʻu ma fai mai ua e aveese 'ofuofu' a lau fale gaosimea, ma i le lumanaʻi, e mafai ona e faia. 'aua ne'i fai togafiti pe a e mana'o ai,” na fai atu ai le isi vaega ia Liu Jiangong ma le 'afa tausua, e matua manino lava au fa'amatalaga, fa'aeteete pe a o'o atu le matagaluega o lafoga ia te oe.

Ae o loʻo faʻamoemoe pea Liu Xiangyang, "O le numera o faleoloa e mautinoa lava o se tulaga e le mafai ona taofia.E na'o le taliaina o le aga e mafai ai ona tatou ola.Va’ai, ta te le’i va’aia ea le oso a’e o le la.”

Ma o nisi o latou paaga fefaʻatauaʻiga i fafo ua amata ona atiaʻe faʻasalalauga e-fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi ina ia mafai ai ona faʻaumatia le faʻalavelave.

O se kamupani seevae i Wenzhou, Zhejiang Province ma se talaʻaga o fefaʻatauaʻiga i fafo o seevae faʻailoga mo le sili atu i le 20 tausaga, na vaʻaia ai o ana uo o loʻo i ai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tapunia ma le gaumativa, ma amata ona iloa ina ia mafai ona ola, e le gata i lea. fa'alagolago i tupe mama laiti o fefa'ataua'iga i fafo, ae tatau ona fa'alautele auala fa'atau atu i totonu o le atunu'u, taofi auala fa'atau ma oloa i o latou lava lima.

“O pisinisi tau fefa’ataua’iga i fafo e foliga mai e tele ma mautu, ae o le mea moni, e matua’i laititi lava le tupe maua.E foliga mai o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a maʻimau ai ni nai tausaga o sefe.”O Mr. Zhang, le tagata e pule i le kamupani, na fai mai o le mafuaaga lea, o loʻo i ai i latou i Alibaba, Douyin, ma isi.

“O suiga faakomepiuta ua ou maua ai se faamoemoe fou mo le tuputupu ae.”Fai mai a ia, i aso ua mavae, a o faia fefaatauaiga i fafo, e tasi le oka na maua ai le faitau miliona o pea seevae, ae o le tupe maua e matua maualalo ma e umi le taimi o le teugatupe.I le taimi nei, e ala i le faʻalauiloaina o "faʻatonuga laiti" O le gaosiga o le "faʻasolosolo vave" na amata mai le faʻatonuga o le selau o afe o pea seevae, ma o lea ua mafai ona tatalaina se laina o seevae 2,000.O le gaosiga o auala e sili atu ona fetuutuunai, e le gata ina aloese mai le lamatiaga o le faʻamaumauga o faʻamaumauga, ae o loʻo i ai foi le maualuga o tupe mama nai lo le taimi muamua..

“Ua silia ma le 20 tausaga o matou faia fefa’ataua’iga i fafo.Ina ua maeʻa le faʻamaʻi, na amata ona matou suʻesuʻeina le maketi i totonu.O Ms. Xie, o le tagata e pulea se kamupani i le Guangdong Province e faapitoa i oloa tolauapi i fafo, fai mai e ui lava o le faamai ua mafua ai faigata mo pisinisi pisinisi mai fafo a le kamupani, ina ua suia le kamupani i totonu o faatauga, Na o le tietie i le matagi sasaʻe o tolauapiga, i le taimi nei, o le faʻatau masina o le kamupani lava faʻailoga ua toetoe lava faaluaina i lea tausaga ma lea tausaga.


Taimi meli: Oke-18-2022

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.