fa'afefea ona fa'aoga lelei le google's search command e su'e ai tagata fa'atau

Fa'afefea ona fa'aoga lelei le Google's Search Command e Su'e Fa'amatalaga Fa'atau

O le taimi nei o punaoa fesoʻotaʻiga e matuaʻi tamaoaiga, o le a faʻaaogaina atoa e le aufaigaluega fefaʻatauaʻiga i fafo le Initaneti e suʻe ai faʻamatalaga a tagata faʻatau aʻo vaʻavaʻai mo tagata faʻatau offline.

O le aso la ua ou i ai iinei e faʻamatala faʻapuupuu le faʻaogaina o le Google's search command e suʻe ai faʻamatalaga a tagata faatau.

1. Su'esu'ega lautele

tagata faatau1

Ulufale i upu autu e te mana'o e su'e sa'o ile masini su'esu'e,

Ona kiliki lea o le "Suʻesuʻe", o le a toe faʻafoʻi vave e le faiga le faʻaiuga o fesili, o le auala sili lea ona faigofie fesili,

O fa'ai'uga o le su'esu'ega e lautele ma le sa'o, ma e ono aofia ai le tele o fa'amatalaga e le aoga ia te oe.

2. Fa'aaoga le igoa

intitle: Pe a tatou fesili ile intitle,

Google o le a toe faʻafoʻi na itulau o loʻo i ai a matou faʻamatalaga upu autu i le ulutala itulau.

Fa'ata'ita'iga intitle: fa'atonuga, tu'uina atu lenei fesili, Google o le a toe fa'afo'i mai le fa'atonuga upu "poloaiga" i le ulutala itulau.

(E leai ni avanoa pe a uma le ulutala :)

3inurl

A matou fa'aogaina le inurl e fai ai su'esu'ega, Google o le a toe fa'afo'i itulau na o lo'o i ai a matou fa'amatalaga keywords i le URL (URL).

Faataitaiga inurl:

nofoaga o poloaiga: www.ordersface.cn,

Tuuina atu lenei fesili, ma o le a maua e Google itulau o loʻo i ai le upu autu o fesili "orders" i le URL o loʻo i lalo www.ordersface.cn.

E mafai foi ona faʻaaogaina naʻo ia, mo se faʻataʻitaʻiga: inurl: b2b, tuʻuina atu lenei fesili, Google o le a maua uma URL o loʻo i ai le b2b.

tagata faatau2

4. Fa'aaoga tusitusiga

A matou faʻaogaina le faʻamatalaga e fai ai fesili, Google o le a toe faʻafoʻi na itulau o loʻo i ai a matou faʻamatalaga upu autu i le tino o tusitusiga.

fa'amatalaga: mea fa'aoga ta'avale, pe a tu'uina atu lenei fesili, o le a toe fa'afo'i atu e Google le fa'amatalaga upu fa'aoga i totonu o le tino o tusitusiga.

(intext: soso'o ma le fesili upu autu, leai ni avanoa)

5allintext

A matou tu'uina atu se su'esu'ega fa'atasi ma allintext, e fa'atapula'aina e Google fa'ai'uga o su'esu'ega i itulau o lo'o iai uma a matou fa'amatalaga keywords i le tino o le itulau.

Fa'ata'ita'iga allintext: fa'atonu vaega ta'avale, tu'uina atu lenei fesili, Google o le a na'o itulau o lo'o i ai upu autu e tolu "auto, accessories, order" i le itulau e tasi.

tagata faatau3

6. Fa'aaoga allintitle

A matou tu'uina atu se fesili ma le allintitle, Google o le a fa'atapula'aina fa'ai'uga su'esu'e i na'o itulau o lo'o iai uma a matou fa'amatalaga keywords i le ulutala itulau.

Fa'ata'ita'iga allintitle: auto parts export, tu'u mai lenei fesili, Google o le a na'o itulau o lo'o i ai upu autu "auto parts" ma le "export" i le itulau ulutala.

7. Fa'aaoga allinurl

Pe a matou tuʻuina atu se faʻamatalaga ma allinurl, Google o le a faʻatapulaʻaina iʻuga suʻesuʻe i na o itulau o loʻo i ai uma a matou faʻamatalaga keywords i le URL (URL).

Mo se faʻataʻitaʻiga, allinurl:b2b auto, tuʻuina atu lenei fesili, ma Google o le a naʻo itulau o loʻo i ai upu autu "b2b" ma le "auto" ile URL.

8. Fa'aaoga le tusi telefoni

Pe a fesiligia ma le tusi telefoni, o le taunuuga o le a toe faʻafoʻi mai o faʻamatalaga telefoni pisinisi.

tagata faatau4


Taimi meli: Sep-17-2022

Talosaga mo se Lipoti Faataitai

Tuu lau talosaga e maua ai se lipoti.